O podjetju

Podjetje BEJA d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Ustanovil ga je g. Jani Trček, večkratni državni in srednjeevropski prvak v rallyu. Svoj konjiček in znanje je združil z delom, ki je povezano z vsemi vrstami vozil, ter vse skupaj investiral v podjetje.

Podjetje se ukvarja s svetovanjem, s servisiranjem, montažo, prodajo in proizvodnjo transportnega hlajenja, klimatskih naprav, ogrevalne tehnike, turbo polnilnikov za vsa osebna, gospodarska, specialna in tovorna vozila, različne delovne stroje, rečna in morska plovila ter letala.

V podjetju smo se na podlagi osebnih analiz, raziskav trga, močne konkurence in vedno bolj zahtevnih kupcev odločili, da razširimo obstoječo dejavnost. Naša pridobitev je nov sodobno tehnološko opremljen poslovni servisni objekt, ki nudi večjo delovno površino, boljše delovne pogoje, večjo kakovost tako storitev kot tudi končnih izdelkov. Poleg tega uporabljamo naravi prijazno lastno proizvodnjo in servis.

V novih prostorih želimo obstoječe dejavnosti še izboljšati, saj se zavedamo pomena kvalitetne in hitre storitve servisa za vse voznike.

© 2014 BEJA d.o.o. Produkcija: Sloway spletne rešitve