Vklopi avtogrelcev

Možni načini vklopa avtomobilskega grelca Webasto:

  • Programska ura

Če se vsak dan odpeljete ob istem času, je za vas primerna programska ura. Nudi vam možnost treh različnih časovnih nastavitev za aktiviranje gretja do 24 ur predhodno.

  • Telestart T91

Najmanjši radijski daljinski upravljalec za ogrevanje parkiranih vozil. Daljinski upravljalec T91 ima kompaktno privlačno obliko ter funkcijo za vkop in izklop s povratno informacijo, z dosegom do 1.000 m. 

  • Telestart T100 HTM

Nastaviti morate le še željen čas odhoda in pametni daljinski upravljalec Telestart T100 HTM vam na osnovi temperature v vozilu izračuna čas, ki je potreben za ogrevanje. Pri tem nudi tudi prikaz temperature, funkcijo vklopa / izklopa s povratno informacijo in dosegom do 1.000 m. 

  • Thermo Call

Vseeno, kje se trenutno nahajate - vklop preko telefona Thermo Call omogoča, da lahko vaš grelni sistem vklopite ali izklopite neodvisno od dosega. Enostavno s klicem, poslanim SMS sporočilom ali s pomočjo App. To je inovativen in udoben način. Večino tovarniško vgrajenih grelnih sistemov za predgretje je možno nadgraditi preko telefona Thermo Call. 

© 2014 BEJA d.o.o. Produkcija: Sloway spletne rešitve